Erityisherkkää perhe-elämää -päivä Porissa

Itse voit olla erityisherkkä, tai puolisosi, lapsesi ja vanhempasi tai sisaruksesi.

Miten se vaikuttaa, kun toinen on erityisherkkä ja toinen ei?

Erityisherkkää perhe-elämää  -päivämme toteutuu lauantaina 18.3. klo 10.00 - 16.00 Porissa.

Käymme läpi erityisherkkyyden peruspiirteitä ja miten ne ilmenevät lapsilla, nuorilla ja vanhemmilla. Paneudumme tarkemmin erityisherkkyyden vaikutuksiin ja ilmenemismuotoihin parisuhteen ja perheen arjessa ja ihmissuhteissa.

Työskentely

Työskentelemme luovan monipuolisesti. Aluksi kartoitamme parisuhteen ja perhe-elämän haasteita erityisherkän näkökulmasta. Muistelemme elämämme erityisherkkyyskokemuksia.

Tunnistamme kotimme erityisherkkyysvyöhykkeitä ja hyvän olon keitaita. Unelmakartoitamme kaikkien hyvänolon parisuhdetta, perhettä ja kotia.

Paikkana meillä on Valotuvan hoitola, tunnelmallinen vanha puutalo Porin Puuvillan kupeessa. Se luo meille viihtyisän ja innostavan ilmapiirin. Osoite on Isosannanpuistokatu 5, Pori.

Hannu Sirkkilä vetäjänä

Vuonna 2014 löysin tietoa erityisherkkyydestä ja sain ymmärryksen omasta itsestäni erityisherkkänä. Voimakkaasti ja monipuolisesti elämyshakuisena suuntauduin erityisherkkien toimintoihin ja niinpä jo viiden vuoden ajan olen pitänyt luentoja, kursseja ja työpajoja erilaisista erityisherkkyyteen liittyvistä teemoista. Nautin ja innostun mahdollisuudesta jakaa kokemuksia ja olla tukena kunkin erityisherkän omalla tiellä.

Ota mukaan

-jokin parisuhdettasi ja/tai perhettäsi hyvin kuvaava valokuva (voi olla toki digimuodossa)

-muistiinpanovälineet

-viivotin, sakset, paperiliimaa

-uteliaan innostunutta mieltä

Hinta ja ilmoittautuminen

Päivän hinta on 30 €

Ilmoittautuminen: viimeistään perjantaina 10.3. , hannu.sirkkila@gmail.com

Osallistujamäärä: 4-10

 

Lämpimästi tervetuloa yhteiseen perheherkkyyspäiväämme!