Tervetuloa erityisherkkyyden ilon ja voiman päivään Poriin

Päivän sisältö ja työskentely

Erityisherkkyyden päivämme toteutuu lauantaina 23.10. klo 10.00 - 16.00 Porissa. Päivän aikana tunnistamme omaa erityisherkkyyttämme, raotamme lempeällä otteella hieman sen haasteita, mutta suuntaudumme enemmän oman herkkyytemme kokemiseen suurena lahjana.

Työskentelemme yksin ja yhdessä monenlaisin menetelmin. Muistelemme lapsuutta ja leikkejämme, kerromme yhdessä tarinaa ”olipa kerran erityisherkkä… ”, kirkastamme omat voimaantumisemme asiat, muodot ja paikat, teemme sisu-latauksen kohti tulevaisuutta ja päivän yhteisellä energialla saamme voimapotkun tarpeellisiin muutoksiin. Kaikki tuo yhdessä kokien ja toimien.

Paikkana meillä on Rentoutus- ja energiahoitola Samsara, joka luo meille rennon, luovan ja innostavan ilmapiirin.

Osoite: Isolinnankatu 24 Herttuantori, Pori.

Hannu Sirkkilä vetäjänä

Vuonna 2014 löysin tietoa erityisherkkyydestä ja sain ymmärryksen omasta itsestäni erityisherkkänä. Voimakkaasti ja monipuolisesti elämyshakuisena suuntauduin erityisherkkien toimintoihin ja niinpä jo neljän vuoden ajan olen pitänyt luentoja, kursseja ja työpajoja erilaisista erityisherkkyyteen liittyvistä teemoista. Nautin ja innostun mahdollisuudesta jakaa kokemuksia ja olla tukena kunkin erityisherkän omalla tiellä. Työuran olen tehnyt koulutusalla ja nykyisin toimin työnohjaajana ja aikuiskouluttajana.

Ota mukaan

-jokin sinulle mieluisa, tärkeä pieni ”mikä tahansa” esine

-muistiinpanovälineet

-sakset, paperiliimaa ja jos haluat joitakin värikyniä

-sekä uteliasta asennetta ja innostuvaa mieltä

Hinta ja ilmoittautuminen

Päivän hinta on 30 €

Ilmoittautuminen: viimeistään maanantaina 18.10. , hannu.sirkkila@gmail.com

Osallistujamäärä: 3-9

 

Tervetuloa innostavaan ja iloiseen erityisherkkyyden päivään!

 


Kuva Samsarasta: Maiju Anniina Hakkarainen