Kesää kohden kursseilla ja uudella kirjalla 

Kesää kohden kursseilla ja uudella kirjalla 

Alkuvuoteni on ollut kurssitoiminnan osalta hiljaisempi. Kiirettä on pitänyt kirjaprojektieni parissa ja uusien työnohjauksien toteuttamisessa. Mutta kevät on vasta alkamassa ja kesää kohden ohjelmassani on useitakin kursseja ja luentoja. Paikkoina ovat Ikaalinen, Oulu, Sastamala, Seinäjoki, Tampere ja Turku. Näistä Sastamalan erityisherkkyys-luentoni on hybridi-toteutuksella eli siihen voi osallistua myös etäyhteydellä.

Heti pääsiäisen jälkeen ilmestyy uusi kirjani "Hyvinvointia matkailusta mieleen ja kehoon". Kyseessä on kolmas tietokirjani ja valmis julkaisu on aina hieno kohokohta ja kiitos tehdystä pitkäjänteisestä työstä. On aihetta juhlaan ja niinpä kirjan julkistamistilaisuudet ovat sekä Tampereella että Helsingissä.

Huhtikuussa on myös kaksi myyntitapahtumaa, toinen Tampereella ja toinen Hollolassa, joissa olen myymässä kirjojani ja markkinoimassa kurssejani. Kirjan aktiivisen some-markkinoinnin aloitan välittömästi sen ilmestyttyä.

Yhteistyöni Saksassa ja kahden kansalaisopiston kanssa etenee mainiosti. Kesäkuun viimeisellä viikolla toteutuu ensin  luentoni Hofin kaupungissa Baijerissa ja sen jälkeen yhteistyökurssi Kristina Steinhauerin kanssa Cölben kaupungissa Marburgin lähellä Hessenissä.

Tervetuloa luennoille, kursseilla ja muihin tapahtumiin.

Tapahtumakalenteri

Kurssit ja luennot

* Ikaalisten kansalaisopisto 4.4., klo 18.00 - 19.30: Kulttuurimatkailun monet muodot 

* Seinäjoen kansalaisopisto 11.4., klo 17.30 - 19.00: Erityisherkän sosiaalista elämää

*Sastamalan opisto 16.4., klo 17.30 - 19.00: Erityisherkkänä työelämässä (hybridiluento)

*Ahjolan kansalaisopisto (Tampere) 20.4., klo 10.00 - 15.00: Erityisherkkä ja kehotietoisuus (yhdessä Sofia Pietin kanssa)

*Sastamalan opisto 22.4., klo 17.00 - 20.15: Camino de Santiagon pyhiinvaelluksen toteuttaminen

*Oulun kesäyliopisto 27.4., klo 10.00 - 15.00: Erityisherkkien arki - iloa, palautumista ja voimaantumista (yhdessä Monika Luukkosen kanssa)

*Konsan Kartano (Turku) 2.5., klo 18.30 - 19.00: Henkisen matkailun monet muodot 

Kirjan "Hyvinvointia matkailusta mieleen ja kehoon"  julkistamistilaisuudet:

  • Tampere 24.4., klo 17.30 - 19.00: Kumppanuustalo Artteli, Mustanlahdenkatu 22
  • Helsinki 25.4., 18.00 - 19.30: Aviador Kustannus, Liisankatu 19

Kirjani käsittelee monipuolisesti hyvinvointia edistävää matkailua kattaen kulttuuriin, kylpylöihin,
liikuntaan, luontoon ja henkisyyteen liittyvien matkojen sisältöjä. Kirjan aineistona ovat:

  • omat matkakokemukseni
  • 13 matkailijan kertomukset omista hyvinvointiin liittyvistä matkoistaan. He edustavat kattavasti matkailun osa-alueita
  • yhdeksän asiantuntijan kokemukset ja mielipiteet matkailupalveluiden tuottamisesta ja niiden kehittämisestä omalta matkailun sektorialueeltaan

Kirjojen myyntitapahtumat

Kesäkurssit Saksassa