Luonnosta voimaa erityisherkille - työpaja Heinolassa 12.8. 

Tervetuloa elokuisena lauantain Erityisherkkyys-työpajaan Heinolaan, Hevossaaren ainutlaatuisessa miljööseen, Kolmen sisaren majataloon.

Työpajassa tunnistamme omaa erityisherkkyyttämme, vahvistamme omaa hyvinvointiamme kehollisilla harjoituksilla, tulemme tietoisiksi luonnon hyvinvointivaikutuksista ja vapaa-ajan tärkeydestä omassa elämässämme erityisherkkinä.

Työpajamme on suunnattu juuri sinulle, joka haluat saada tietoa, iloa ja voimaa erityisherkkyydestäsi. Se sopii mainiosti kaikille oman hyvinvointinsa edistämisestä oman herkkyytensä tunnistamisesta kiinnostuneille.

Aika: lauantai 12.8. klo 13 - 16

Paikka: Kolmen sisaren majatalo, Hevossaari, Teollisuuskatu 4, Heinola 

Työpajan vetäjät

  • FM, aikuiskouluttaja, Metsämieli-vetäjä Riikka Voipio (Herkänvoima -toiminimi) tarjoaa luontolähtöisiä hyvinvointipalveluita, koulutusta ja ohjausta Green Care -toimintatapaa noudattaen.
    • Instagram: herkkaa_voimaa
  • YTT, FM, aikuiskouluttaja, työnohjaaja Hannu Sirkkilä toimii erityisherkkyys-, henkisen hyvinvoinnin ja matkailun teemojen kurssien ja työpajojen vetäjänä. Hän on kirjoittanut kirjan "Erityisherkkien elämää - vapaa-aika palautumisen voimaantumisen ja ilon lähteenä" (2023)
    • kotisivut: www.valmentamportti.fi
    • Instagram: valmentamoportti_hannusirkkila

Hinta ja ilmoittautuminen

Työpajan hinta on 68 € sisältäen kahvitarjoilun

Ilmoittautuminen: 30.7. mennessä,  toimisto@kolmensisarenmajatalo.fi

Lisätietoja: 040 - 5874 756 (Riikka Voipio)

Lämpimästi tervetuloa lempeään ja luonnonläheiseen erityisherkkyystyöpajaan.