HENKISTÄ HYVINVOINTIA MATKAILUSTA

Yhä useammalla on matkansa sisältönä oman hyvinvoinnin edistäminen. Tavoitteena voi olla oman harrastuksen edistäminen, fyysisen kunnon ylläpito ja kohentaminen, oma henkinen kehitys tai uusien virikkeiden saaminen elämää.


Haluamme toteuttaa aktiivilomaa, joka voi olla henkinen retriitti, joogakurssi, taidekurssi, vaellus tai jokin muu oman mielenkiinnon pohjalta.


Useita erilaisia hyvinvointisisältöisiä matkoja tehneenä ja sitä tutkineena haluan edistää tällaisten matkailupalveluiden kehittämistä ja tällaisten matkojen suunnittelua ja toteuttamista.

Uutuuskirja ”Hyvinvointia matkailusta mieleen ja kehoon” (2024)

Uutuuskirjani käsittelee monipuolisesti tällaisen matkailun muotoja eli kulttuuri-, liikunta-, luonto-, kylpylä-, henkistä ja kylpylämatkailua.

Kirjan aineistona ovat omat matkailukokemukseni elämyshakuisena erityisherkkänä, 16 matkailijan kokemustekstit matkailun osa-alueittain sekä kymmenen asiantuntijan ajatukset tällaisten matkailupalveluiden tulevaisuuden näkymistä.

Kirjan hinta: 27 € (+ mahdolliset postituskulut)

Valmennus • Tilausluennot • Työpajat


Camino de Santiagon pyhiinvaellus: yksilö- tai ryhmävalmennus

Tavoitteena on oman pyhiinvaelluksen toteutumisen tukeminen. Tunnistamme motiivejasi ja lähtökohtiasi, tarkennamme tavoitteitasi, laadimme toteutumisen suunnitelman ja erittelemme valmistautumisen vaiheita. Tarpeittesi mukaan teemme myös vaelluksesi jälkiarviointia. Tapaamiskertoja yksi tai useampi omien toiveittesi pohjalta.


Camino de Santiagon pyhiinvaellus: ideasta toteutukseen -luento

Tavoitteena on edistää oman vaelluksen suunnittelua ja toteuttamista. Käydään läpi eri reittivaihtoehtoja, nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia paikkoja. Tunnistetaan vaelluksen toteuttamiseen liittyviä haasteita ja käytäntöjä. Perehdytään erilaisiin vaellusta edistäviin informaatiolähteisiin.


Hyvinvointia matkailusta – trendit ja mahdollisuudet -luento tai työpaja

Tunnistamme yhdessä hyvinvointipainotteisen matkailun keskeisiä piirteitä ja kehityssuuntia. Erittelemme matkailijoiden motiiveja ja profiileja matkailun osa-alueiden pohjalta.

Matkailupalveluiden tuottajan näkökulmasta teemme näkyväksi uusia mahdollisuuksia ja avauksia.


Festivaaleja, museoita, luovaa taidetta - kulttuurimatkailun monet muodot -luento tai työpaja

Käsittelemme kulttuurimatkailun nykyisiä monia muotoja kuten kulttuuriperintömatkailua, tapahtuma- ja festivaalimatkailua, nostalgiamatkailua, fiktiomatkailua, mustaa matkailua sekä luovaa turismia. Tunnistamme kulttuurimatkailun hyvinvointivaikutuksia ja kehittämismahdollisuuksia.


 

HINNASTO
Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero sekä mahdolliset matkakulut Tampereen seudun ulkopuolelle.

Camino de Santiagon pyhiinvaellus: yksilö- tai ryhmä-valmennus: 75 € /kerta (yksilö) • 150 €/kerta (ryhmä)

Camino de Santiagon pyhiinvaellus: ideasta toteutukseen -luento • 200 €

Hyvinvointia matkailusta – trendit ja mahdollisuudet -luento • 200 €

Hyvinvointia matkailusta – trendit ja mahdollisuudet -luento + työpaja • 350 €

Festivaaleja, museoita, luovaa taidetta - kulttuurimatkailun monet muodot-luento • 200 €

Festivaaleja, museoita, luovaa taidetta - kulttuurimatkailun monet muodot -luento + työpaja • 350 €