Kesäinen erityisherkkyyspäivä saaristossa

Iloa, tietoa & voimaa erityisherkkyydestä Västanfjärdin saaristomaisemissa 

Nyt sinulla on mainio mahdollisuus tunnistaa ja vahvistaa omaa erityisherkkyyttäsi kesäisessä ympäristössä saariston rauhassa yhdessä muiden erityisherkkien kanssa.

Järjestän yhteistyössä Riitta Saarikon (Viisas Keho Oy)  kanssa erityisherkkyyspäivän  Kemiönsaaren Västanfjärdissä keskiviikkona 26.7.2023 klo 10-17.

Kurssipäivän pääteemana on hyvä vapaa-aika ja sen edistäminen pohjautuen uuteen kirjaani "Erityisherkkien elämää -vapaa-aika palautumisen, voimaantumisen ja ilon lähteenä".

Päivän aikana teemme näkyväksi omaa erityisherkkyyttämme, tunnistamme sen haasteita ja omia voimaantumisemme muotoja. Tavoitteena on nähdä erityisherkkyys voimavarana ja rikkautena omassa elämässämme.

Mielenkiintoiseen päivään sisältyy erilaisia käytännön harjoituksia. Aluksi HSP (yleinen erityisherkkyyslyhenne englannin kielestä)  -radalla tunnistamme oman erityisherkkyytemme ainutlaatuisia piirteitä.  Päivän päätteeksi erityisherkkyyden ihmepolulla kulkien vahvistamme omaa ydintämme.

 

Päivän hinta

Aikaisen varaajan etuhinta 165 € on 15.6.2023 asti. Tämän jälkeen ilmoittautuneiden hinta on 190 €. Hinta (sis. alv.) sisältää ohjelman, lounaat ja välipalat.

Majoitusmahdollisuus

Sinulla on mahdollisuus kotimajoittua hinnan ollessa alkaen 35 €/yö. Aamiaisen hinta on 9 €. Ilmainen telttapaikka on mahdollinen. Majoittumaan voit saapua halutessasi jo tiistaina 25.7. illalla.

Tarkemmat tiedot, ohjelma ja  ilmoittautuminen

Viisas Keho -kotisivuilla. 

Nauti kesästä ja saariston rauhasta. Antaudu omaan erityisherkkyyteen. 

Tervetuloa kurssille.